EHEDG France

Imprimer Nous contacter Recommander EHEDG France Extranet adhérents EHEDG

Les organismes certificateurs

France


ACTALIA Sécurité des aliments : Centre d' Expertise Agroalimentaire,
310 rue Popielujko - 50000 Saint-Lo
Contact: Dr. Nicolas Rossi : Tel. +33 2 33 06 71 71, Mail: n.rossi@actalia.eu


Allemagne

TU München : Forschungszentrum Weihenstephan für Brau- und LebensmittelqualitätAlte Akademie 385354 Freising
Contact : Dr. Jürgen Hofmann, Tel.: +49 8161 87 68 799, Fax :  +49 8161 71 41 81, j.hofmann@mytum.de

Pays-Bas

TÜV Rheinland Nederland B.V. (former TNO Certification BV) - P.O. Box 2220 - 6802 CE Arnhem
Contact: Angelique Verra-Woutersen, Tel. +31 88 888 7 888, sales@nl.tuv.com


Espagne

AINIA, Centro tecnológicoDepartamento de Calidad y Medio AmbienteParque Tecnológico de Valenciac : Benjamin Franklin, n° 5-1146980 Paterna (Valencia)
Contact: Mr. Rafael SoroTel. +34 961 366 090, rsoro@ainia.es
Contact: Ms. Irene LlorcaTel. +34 961 366 090, illorca@ainia.es

Grande Bretagne

Campden BRI, Station RoadChipping CampdenGLOS , GL55 6LD
Contact: Andy Timperley, Tel. +44 1789 490081, andy.timperley@tesco.net
Contact: Dr. Roy Betts, Tel. : +44 1386 842075, roy.betts@campdenbri.co.uk

USA

The University of Tennessee2510 River Drive Knoxville, TN 37996-4539
Contact: Mark T. Morgan, Ph.D., P.E.Professor and Head, Food Science & Technology Director, EHEDG Authorized Test InstituteTel. +1 865 974 74 99, Mark.Morgan@utk.edu

Code Couleur